вторник, септември 26, 2023

БТК купува 2be

БТК и собствениците на търговската марка 2be – фирма „Кимимпекс Търговия и Лизинг” ООД подписаха договор, според който БТК придобива 100% от водещата верига магазини за телекомуникационни услуги 2be. Сделката е одобрена от управителния съвет на БТК и е внесена за одобрение от Комисията за защита на конкуренцията. Процесът по интеграция се очаква да приключи докрая на годината и предвижда ребрандиране, както и сливане на веригата магазини с търговската мрежа на БТК.„Сделката е част от стратегията на БТК за превръщането й от технологична в клиентски-ориентирана, ефективна и динамична компания. Дългосрочният ангажимент, който сме поели към клиентите е да предоставяме по-добри услуги на по-ниска цена. Незвисимо от предизвикателствата и динамиката на пазара, БТК предлага на българските потребители повече добавена стойност за парите им от конкурентите. Предоставянето на единна телекомуникационна услуга, под един бранд и с единен подход е начинът, по който БТК спазва ангажимента си към клиентите”, заяви Бернар Москени, главен изпълнителен директор на БТК.

Договорът между двете компании е естествено продължение на близкото партньорство и успешното съвместно портфолио от предлагани продукти и услуги. Сделката ще доведе до удвояване на магазинната мрежа на БТК.

Въпреки небивалите колосални загуби на собственика на БТК AIG, родният телеком продължава със стратегията си за пазарна експанзия в страната.

Още от категорията

Последно

Реклама