събота, юни 10, 2023

Ароматите парфюми Ajmal – гордост на ориенталската култура

Историята на парфюмната марка Ajmal започва в началото на 50-те години на миналия век, а основателят е Хаджи Аджмал Али, който отваря скромен магазин за парфюми в Индия.

„Ароматът е всичко, от което се нуждаете, за да пътувате във времето, защото ароматът може да върне всеки спомен“ – Аджмал Али.

Ароматите на парфюмната къща Ajmal носят етническите аспекти на индийската култура, а най-добрите композиции от най-добрите сортове агарови дървета са събрани в линията Ethnic. Компанията се развива успешно на парфюмерийния пазар, защото отговаря както на изискванията на европейските стандарти, така и на ориенталския вкус на Азия и целия Арабски полуостров.

Днес Ajmal е най-голямата финансова единица на Обединените арабски емирства, където от 70-те години на миналия век двете следващи поколения на Ajmal прехвърлят цялото производство и сега компанията е най-голямото юридическо лице с представителства в 30 страни по света, 150 изключителни магазина, включително водещия бутик в Куала Лумпур.

Ajmal Perfumes извади ненадмината ниша в индустрията и компанията остава пионер в маркетинговата система на парфюмерийната индустрия в целия арабски регион до ден днешен.

Дамската парфюмна вода Ajmal започва да се смята за символ на богатство, щастие и женственост, превръщайки се в истинска гордост на ориенталската култура. През годините изкуството на майстора придобива нови, съвършени аспекти. Той пусна страхотния дълготраен мъжки парфюм Ajmal, който доведе компанията до вълна от нов, невероятен успех, който се радва на голяма популярност поради неподражаемото си ухание и изключителната си издръжливост.

В момента Ajmal е основна марка със световна репутация, собственост на правнуците на Ali Ajmal, внимателно запазвайки най-добрите семейни традиции и създавайки елитни арабски парфюми Ajmal в корпоративен ориенталски стил. За високото си качество и уникалност, разработените от компанията композиции са многократно награждавани с престижните награди FiFi.

Парфюмите на марката символизират мистерия, приказното великолепие и гъвкавост на Изтока. Те са истински произведения на изкуството, за създаването на които са използвани само най-добрите и редки съставки, затворени в красиви бутилки с удивителна красота, на които можете да се любувате с часове. В същото време парфюмерийната къща Ajmal ежегодно пуска нови оригинални аромати, които съчетават луксозни, цветни ориенталски мотиви и високия стил и елегантност на Запада.

Парфюми Ajmal – Ал Тория

Парфюмът се появи през 2010 г. и в него веднага се влюбиха тези, които обичат магията на Изтока. В същото време в аромата присъстват и съвременните европейски тенденции в парфюмерията. Композицията се отваря със свеж жасмин, чиято острота е изгладена от роза и кедър. Свежи цитрусови плодове (мандарина и бергамот) звучат в сърцето на аромата, което превръща парфюма в своеобразна омайна смесица от Изток и Запад. Базови нотки на мускус, кехлибар и пачули затоплят и обгръщат този, който ги носи, в пленителна следа. Парфюм, създаден за зрели жени, уверени в своята неустоимост. Отзивите казват, че ароматът е много устойчив, но ненатрапчив.

Парфюми Ajmal – Остоора

Ostura Ajmal е унисекс парфюм. Ароматът е затворен в красива бутилка във формата на звезда. Капачката е проектирана по същия начин. Друга звезда – изработена от тъмен метал, се предлага под формата на висулка. Самият парфюм е с приятен зеленикав цвят. Връхните нотки на парфюмната композиция са жасмин, роза, момина сълза, ирис и здравец. Последните две цветя са ясно доминиращи. Минута по-късно на сцената се появяват плодови нотки на слива, ананас, ябълка, малина, ягода и лайм.

Още от категорията

Последно

Реклама