вторник, юни 6, 2023

Румен Гайтански Вълка купил магазин за 117 лв.

Прокурорската проверка на „Софийски имоти“ разкри много интересна сделка. Изгодната сделка била сключена между фирмата на Румен Гайтански – „Волф“, и „Софийски имоти“ на 5 юли 1999 г., обясниха от прокуратурата.

Апетитният имот предмет на сделката е в сърцето на столицата, на ул. „Граф Игнатиев“ №32, и е голям 107 кв. м. А като бонус е добавено и мазе от 23 квадратни метра. Вълкът е платил скромната сума от 117 850 неденоминирани лв. който месеци по-късно станали 117 лева.

Вълкът от доста време е недолюбван в общинската управа на София. След като преди време управниците принудиха Вълка да продаде Фирмите си „Дитц“ и „Волф“ на фондът „Екуест“, сега го емнаха и за корупционни сделки с бившите софийски управници. С продажбата на фирмите за чистота Румен Гайтански направи успешна сделка предвид, че след скока на горивата новият собственик генерира сериозни загуби от концесията си над софийският боклук. От покупката на магазинчето за 117 лв. Вълкът със сигурност е спечелил. Интересно е дали този който му го е продал ще понесе наказание за деянието си. Вълкът няма вина, че е купил магазин на безценица, както казва народа „не е луд този който изяжда баницата, луд е този който му я дава“.

Още от категорията

Последно

Реклама